2008. szeptember 24., szerda

San Diego (1)

Hát először is a csapat összeállítással kezdeném. Mindentudó Benediket lecseréltük, „Viktor a legjobb lakótárs” Fabianra, és sajnos kedvenc Petránk lebetegedett szóval, helyette orosz-holland Alona jött, aki szintén nagyon kedves.

Kimentünk a reptérre, ahol felvettük a hatalmas Chevrolet impala-t(bérelni baromi olcsó) és nekivágtunk San-Diegonak!

Első megálló: La Jolla, aminek csodálatos partja és sziklás strandja van. Szerencsére jó időnk volt, strandoltunk kicsit meg ebédeltünk egyet egy mexikói étteremben. Fabian és Alona volt olyan okos, hogy még búvárfelszerelést is vett – haha—mondjuk volt egy pár aranyhal tleg, de azért nem egy kimondott búvárparadicsom.

La jolla után következett a várva várt szállásfoglalás! Yeahhh! Belépünk a szobába, és két emeletes ágy közte meg 30cm. Ennyi! A szobában 40 fok volt. Hívtuk a karbantartót, hosszas izmozás után kijelentette, hogy nem lehet lezárni a fütést. Köszi ámigó! Szerencsémre Fabian nagyon csúnyán tudni nézni, ha mérges. Mérges volt, igy a recepciós felajánlott2 single és 1 double roomot.

Irángy a gas lamp district, ahol elmentünk egy steakhousba. A húst magunknak kellett megcsinálni!!! : ) Vicces volt és élveztük a séfkedést, életem legjobb steakjét csináltam, természetesen a hús kiválló(érlelt angus marha) volt és utasításokat adtak, mivel, hogyan és meddig süssük. Most mennem kell, egyik exchangehez vacsira, de folyt köv….

Nincsenek megjegyzések: