2008. szeptember 14., vasárnap

Amerikai foci: 1 pont a hamburgerfejűeknek

Ez kurva jó volt! Szombaton egyetemi amerikai foci meccset játszott USC az Ohio ellen. 32-2-re elvertük őket! A campuson 250.000 ember volt (!!!!). A meccsre nem jutottunk be, mivel 250-5000$ között mozgott a jegyár.De a meccs előtti tailgate-n ott voltunk.
Hatalmas hangulat volt! Mindenki USC színekben várta a meccset (Kivéve a Petra). A meccs előtt a marching band végig robotolt a campuson a "cheerleaderek" vezetésével. Akik csúnyák! Nem tudom miért,de azok, biztos sokat estek földre és eltorzultak pöttyet.









Én most először 1 hatalmas pontot adok az amerikaiknak
. Szégyenlem tleg, de ez van. Ha megnézitek a videókat és képeket lehet gúnyolódni, hogy dilis szőszi pompomgörlök, meg hogy buta hamburgerfejűek az amerikaiak. De az az igazság, hogy most itt a pont. Hatalmas hangulat volt, profizmus, mindenféle agresszió és indulat nélkül. Mellesleg a csira Ohio-nak is volt barbecue területe az egyetemen, és nem bántotta őket senki! Még a mamájukat sem szidták!Nincs kötözködés! Szurkolás, kajálás, sörözés, piknik van! Ennyi! Mindenki gondoljon kicsit egy újpest-fradi meccsre, hogy ott milyen a körítés.
Egyébként október 4.-én megyünk meccsre! Várom!

Nincsenek megjegyzések: