2008. november 21., péntek

USC

Szóval egy pár szót a suliról! A belvároshoz közel vagyunk, nagyok vagyunk. Nem tudom hány épülete van a sulinak, de nagyon sok.Az újságíró sulija úgy tudom a legjobb az országban, a filmes iskola viszont világhírű, George Lucas is itt végzett többek között. Az egyetem éves költségvetése 2,3 milliárd dollár , ha előjön belőlem Freit Tamás, akkor azt mondom, hogy ez az összeg nagyobb, mint amit Magyarország költ oktatásra, meg csaknem 100 közgáz-t lehtne belőle finanszírozni…

A tandíj 18-23 ezer dollár között mozog egy félévre, ha belegondoltok akkor egy undergrad képzés 250-300ezer dollárból jön ki a szülöknek(szállással, mindennel), csak érzékeltetni akartam, hogy ide milyen emberek járnak.

Szeretem a Campust nagyon tágas, hangulatos. Na, de azért itt sem minden mesés. Nagyok vagyunk, gazdagok vagyunk, de gettó közelében vagyunk. A környezet néha elég ijesztő, sok rablás, erőszak(nemi erőszak!) történt az elmúlt szemeszter alatt, a sulinak van saját rendőrsége, szükség is van rájuk… Na de beszéljenek a képek!

Nincsenek megjegyzések: