2008. november 1., szombat

Panaszkodom egy kicsit!!!

Kicsit be lehet sokalni az amerikaiktól. Felületes, mézes mázas, plasztik banda! Komolyan ! Annyira unalmas ez a felületes jópofizás, nincs egy őszinte mondatuk, a bulik meg szarok! Tegnap előtt Holywoodban buliztunk, tegnap meg Santa Barbarara mentünk a „legnagyobb halloween fesztiválra”, ennyi hülye amerikaival rég találkoztam, de tleg!

Sehol nem lehetett parkolni, a hely tele volt rendőrökkel. Láttam, hogy egy tizenéves részeg gyereket, bilincsbe verve vittek el. A kölyök teljesen készen volt, csak vigyorgott. Két dagadt rendőr úgy lökdöste, és úgy verte bilincsbe, mintha embert ölt volna. Aki ívott az utcán azt elkapták és megbüntették a rendőrök, emellett semmilyen hangulat nem volt, semmi zene, semmi, csak több tízezer ember vonult mézes-mázas kosztümben egymás seggét fogdosva. Na jó, amúgy jócsajból rengeteg volt, és 90%-uk nővérkének, angyalnak vagy sztriptíztáncosnak öltözött. A bulikba meg nehéz bejutni és mindig van egy laza hamburgerfejű, aki istennek érzi magát, mert ő mondja meg, hogy ki mehet be. Ordítanak az emberrel, meg aláznak!

Egy példa a nyáltengerre: Management consulting csoportom nagyon béna, nem érnek rá és sehogy sem haladunk, erre az egyik csaj ezt írta az e-mail végére:
„Thank you for everyone working hard and contributing to the successful completion of the proposal! I am so glad to have a reliable, intelligent, and kind team!” Fújj !! Mi van veled ? Milyen drogot szedsz ? Mi ez a hallucináció ? Én sosem voltam veled kedves, a többiek meg se nem megbízhatóak és se nem okosak : )! 1000%, hogy amikor írásban értékelni kell a csapattagokat a professzornak, akkor ez a csaj mindenkit le fog pontozni. Nem merik egymást szembe kritizálni! A professzorok nagy része is bármi hülyeséget mondasz: Very good, perfect!

Azért panaszkodásra nincs okom, köszönöm továbbra is, hogy itt lehetek. De 4 hónap szerintem nagyon is elég lesz. :)Jövő héten megpróbálok csatlakozni a szörfklubhoz, így 40 dollárért kapok szörfruhát és boardot : ). Így akár decemberben is mehetünk az óceánhoz, szóval azért sajnálni nem kell. Meg amúgy is exchangekkel vagyok körülvéve. De hiányoztok magyarok, akik megmondjátok a frankót, ha kell! Akik nem esztek mogyórkrémet lekvárral + baconnel!

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

bazeg Viktor mi úgy megmondjuk a frankót! szörfözni mész köcsög? úgysem fog menni mert béna vagy hozzá, haza se gyere :D
üdvözlettel:
nem vállalom

Névtelen írta...

ja és ritkulnak a posztok, több képet meg több szöveget akarunk

Jenő

Unknown írta...

sikerült, tudok névvel is írni
(ez de fontos) (de ha már úgy sem kommentel senki semmit)