2008. október 5., vasárnap

nagyon amerikai foci

Szombat dél, felkeltem. Nyomok egy zuhanyt, pirítós, aztán irány a campus! TAILGATE van(már említettem, barbecue, sörözés, minden korosztály sátrakkal a campuson)! Tailgate után irány a stadion! Elfoglalom a jó kis székemet Petra mellett, aztán elkezdődik a játék, amit nem értek. Sok szín, zene, cheerleaderek, vattacukor, hot-dog, nagy stadion, szuper! De szerintem a játék élvezhetetlen, 1percenként tartanak 2perc szünetet, nincs izgalom. Az ezer szünet megtöri a játék menetét, így nem lehet szívrohamot kapni!! Európai focinál az ember nem mer kimenni wc-re, mert fél, hogy nem lát egy gólt. Itt a játék közben ki be járkálnak, nincs az a nem merek odanézni mi lesz feeling. Ráadásul az emberek nagy része el is jön a vége előtt, mert tudják kb. az eredményt.

Na mind1 ne panaszkodjunk, a suli stadionja óriási, tailgate szuper, és még cheerleaderekkel is csináltam képet. Éljenek az oregoni cheerleaderek! Ja és azt hiszem nyertünk…..

Egyébként a szünetben a USC felvonultatta az olimpikonjait(9 aranyérmese van...), és nagy meglepetésemre 4 magyar olimpikon is itt tanul, amerikaiak után magyarból volt a legtöbb....

Nincsenek megjegyzések: