2008. augusztus 24., vasárnap

Beverly center, burito, hellogoodbye

Nem szeretjük az Amerikaiakat, miért szeretnénk… De azt meg kell jegyeznem, hogy vásárlás az sokkal kulturáltabb itt. Van valami profizmus a segítőkészségükben! Ha segíteni kell, mindig ott vannak. Ha nem kell segíteni, nincsenek útban. Soha nem verik át az embert, nincs ez fizetés után reklamálj anyucidnál hozzáállás. Az árakról annyit, hogy valóban majdnem minden olcsóbb itt. Csajok irigykedhettek, mert ruhákban nagyon nagy a választék és 30-40 néha 50-60%-kal is olcsóbban lehet vásárolni. Elektronikai cuccot mondjuk főleg rendelni érdemes, mert alig van a boltokban készlet.

Este a campuson welcome back koncert volt. Többek között a hellogoodbye is fellépett, ők elég ismert banda.( http://www.myspace.com/hellogoodbye) Könnyed kis esti fesztivál volt … Jól esett! Amit még szeretek itt, hogy alig dohányoznak az emberek. Nem is találkoztam olyannal nagyon, hogy dohányos. A diákok szerintem egyáltalán nem dohányoznak.

Holnap megint megyünk az óceánhoz valami strandröpladba bajnokság lesz és minden exchange jön elvileg. Na majd írok még. A suliról és Fabian lakótársamról még nem is írtam. Lassan képeket is teszek fel, de még alig fényképeztem. Hatalmas üdv.

Nincsenek megjegyzések: